Kontakt
AZ Bouw
Apeldoornseweg 70
8172 EM Vaassen
Homepage:www.azbouwapeldoorn.nl
Telefoon:+31 (0)613 11 57 95
Fax:

Onderhoudscontracten

Uw huis of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig. Goed onderhoud aan uw dak, dakgoten, houtwerk en schilderwerk voorkomt onverwachts hoge kosten door schade. Wij helpen u graag met een onderhoudscontract en een onderhoudsplan, waardoor u hier jarenlang geen omkijken meer naar heeft.

Raab Works

Slecht onderhoud = hoge kosten

De kosten van schade door achterstallig onderhoud aan uw huis of bedrijfspand zijn vaak veel hoger dan de kosten voor regelmatig schilderen of het controleren van uw dak en dakgoten. Bij een lekkage door een verstopte dakgoot beschadigen misschien ook uw vloeren, muren of dakconstructie. En als houtrot te lang de kans krijgt, moet het hele kozijn vervangen worden.

Meerjarenonderhoudsplan

Met regelmatig onderhoud voorkomt u dus onverwacht hoge kosten. Bovendien is een goed onderhouden pand gezond, veilig en waardevast. Maar hoe weet u wanneer onderhoud nodig is? Hoe vaak u het beste uw daken en dakgoten kunt laten checken? Wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is?

Wij helpen u graag bij de planning van uw onderhoud met een meerjarenonderhoudsplan. U weet dan precies wanneer welk onderhoud nodig is en wat de kosten hiervan zijn. Door verschillende werkzaamheden efficiënt te combineren, kunt u met een onderhoudsplan zelf flink wat geld besparen. En u heeft jarenlang geen omkijken naar het onderhoud van uw huis of bedrijfspand.

Achterstallig onderhoud

Het kan natuurlijk ook dat u geconfronteerd wordt met achterstallig onderhoud, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Dan helpen we u graag met een plan om dit financieel zo draaglijk mogelijk op te lossen.

We komen graag bij u langs voor een inventarisatie van het benodigde onderhoud. Aan de hand daarvan maken we een passend plan. U kunt er zeker van zijn dat u met goed onderhoud en de juiste herstelwerkzaamheden waarde toevoegt aan uw pand.