Kontakt
AZ Bouw
Apeldoornseweg 70
8172 EM Vaassen
Homepage:www.azbouwapeldoorn.nl
Telefoon:+31 (0)613 11 57 95
Fax:

Bedrijfspand verbouwen

Wilt u uw bedrijfspand verbouwen omdat u niet tevreden bent met de huidige situatie? Misschien gaat u uitbreiden en wilt u uw kantoor efficiënter indelen. Of heeft u een pand gekocht dat u aan uw wensen wilt aanpassen. Wij helpen u hier graag bij! Als specializationShort in Vaassen hebben we veel ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. Bekijk hier onze referenties.

Verbouwing naar modern bedrijfspand

Bedrijfspand verbouwen: duidelijke planning en kosten

U wilt uw nieuwe bedrijfspand natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik nemen. Of in gebruik hóuden tijdens de verbouwing. Haastwerk gaat echter ten koste van de kwaliteit. Daarom bereiden we uw project goed voor. Zo heeft u vooraf al inzicht in de planning en de kosten. We komen graag vrijblijvend bij u langs om bedrijfspand te bekijken en de plannen te bespreken.

We adviseren u over de mogelijkheden, materialen en energiebesparende maatregelen. Door samen met u de plannen door te lopen, lossen we eventuele problemen op voorhand op. De verbouwing zelf verloopt dan zo vlot mogelijk, met zo min mogelijk overlast.

Keuzes voor de lange termijn

Tijdens de uitvoering houden we u ook steeds op de hoogte van de planning, de werkzaamheden en de kosten. U weet in het hele project waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen komt te staan, ook niet na de verbouwing.

Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in aanschaf misschien duurder zijn, maar op de langere termijn goedkoper in het onderhoud. We nemen ook alle wet- en regelgeving, bijvoorbeeld rond (brand)veiligheid mee in het keuzeproces. Met de juiste keuzes houdt u de kosten aan uw bedrijfspand over een langere periode relatief laag

Duurzaamheid en energiebesparing

Een verbouwing is een goed moment om te kijken naar de mogelijkheden voor verduurzaming van uw pand. Misschien kunnen tijdens de verbouwing gelijk betere isolatie of ventilatieoplossingen aanbrengen, of kijken naar energiezuiniger installaties. Daarmee wordt uw bedrijfspand niet alleen duurzamer, maar ook comfortabeler om in te werken. Voor veel energiebesparende maatregelen zijn subsidies beschikbaar. Ook daarover informeren we u graag.

Onderhoud

Als u uw bedrijfspand goed onderhoudt, blijft het op de lange termijn gezond en veilig om in te werken. Daarnaast houdt een goed onderhouden pand zijn waarde en u voorkomt onverwacht hoge kosten door schade of lekkage.

Om u te helpen bij de planning van uw periodiek onderhoud maken wij graag een meerjarenonderhoudsplan, eventueel gekoppeld aan een onderhoudscontract. U weet dan precies wanneer welk onderhoud nodig is en wat de kosten hiervan zijn. Door verschillende werkzaamheden efficiënt te combineren, kunt u met een goed onderhoudsplan zelf flink wat geld besparen. En u heeft jarenlang geen omkijken naar het onderhoud van uw bedrijfspand.