Kontakt
AZ Bouw
Apeldoornseweg 70
8172 EM Vaassen
Homepage:www.azbouwapeldoorn.nl
Telefoon:+31 (0)613 11 57 95
Fax:

Keuken of badkamer verbouwen

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de keuken of de badkamer verbouwen? Of woont u al langer in uw huis en bent u toe aan nieuwe keuken, badkamer of wc? Wij hebben als specializationShort in Vaassen veel ervaring met verbouwen en helpen u graag. Bekijk hier onze referenties.

Stijlvolle keuken na verbouwing

Keuken of badkamer verbouwen: één aanspreekpunt in het hele project

Vaak wordt uw nieuwe keuken of badkamer geplaatst door het bedrijf waar uw hem heeft gekocht. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor hun keuken of badkamer te laten verbouwen door een timmerbedrijf. Het contact met een kleiner bedrijf is persoonlijker en u heeft tijdens het hele project één aanspreekpunt.

Keuken of badkamer verbouwen: maatwerk

Wij kunnen een nieuwe keuken of badkamer in zijn geheel voor u plaatsen. Maar ook een bestaande of showroomkeuken passen wij helemaal aan uw wensen aan. We vervangen onderdelen van uw badkamer of bouwen hem op uit los sanitair. Ook kunnen we nieuwe kastjes, frontjes of andere meubels op maat maken voor uw keuken of badkamer.

Keuken of badkamer verbouwen: verwarming, isolatie en ventilatie

De badkamer en keuken zijn relatief vochtige ruimtes. Daarom is goede ventilatie, isolatie en verwarming extra belangrijk. Goede ventilatie en (vloer- of wand)verwarming voorkomt vocht en schimmelproblemen. Indien nodig brengen we extra mechanische ventilatie of ventilatieroosters aan. Goede isolatie en isolatieglas zijn ook belangrijk om condensvorming te voorkomen.

Keuken of badkamer verbouwen: duidelijke planning en kosten

De keuken is vaak het hart van een huis en een ruimte die intensief wordt gebruikt. De badkamer is de ideale ruimte om na een lange, drukke dag even lekker te ontspannen. In elk geval gebruikt u beide ruimtes dagelijks. U wilt dus dat een verbouwing zo efficiënt mogelijk verloopt, met zo min mogelijk overlast. Maar ook als u nog niet in het huis woont dat u gaat verbouwen, is duidelijkheid over de planning en de prijs belangrijk.

Keuken of badkamer verbouwen: duidelijke planning en kosten

We bereiden de verbouwing van uw badkamer of keuken daarom goed voor. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en de plannen te bespreken. Bij de verbouwing van een keuken of badkamer zijn de kosten erg afhankelijk van wat er moet gebeuren en de materiaalkeuze. Wij bespreken de mogelijkheden met u en maken op basis hiervan een offerte en een indicatie van de planning.

Tijdens de uitvoering houden we u ook steeds op de hoogte van de planning, de kosten en de werkzaamheden. Zo weet u in het hele project waar u aan toe bent en beperken we de overlast zo veel mogelijk.