Timmerwerk | Dakraam/Dakkapel | Veranda | Deuren afhangen | Aftimmerwerkzaamheden | Carport | Aanbouw | Houtskeletbouw

Timmerwerk

Voor klein timmerwerk in en rondom uw woning heeft AZ Bouw de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. In veel gevallen komt het neer op maatwerk en daarin staan uw wensen voorop. Wij denken met u mee en werken samen tot het gewenste resultaat.

Dakraam/Dakkapel

Een thuiswerk kantoor met veel lichtinval, een splinternieuwe, ruime badkamer of een fijne slaapkamer voor de kinderen; wat jouw droom ook is voor de zolderruimte van jouw woning, AZ Bouw kan een dakkapel of dakraam plaatsen om deze droom uit te laten komen.

Veranda

Met een veranda haalt u het heerlijke buitenleven naar u toe. Of u nu kiest voor een open overkapping of deze afsluit met bijvoorbeeld een glazen schuifwand, AZ Bouw kan het allemaal realiseren.

Deuren afhangen

Het kan soms voorkomen door bepaalde redenen dat de deur niet meer lekker opent of sluit. Dit kan komen door de afstelling van de deuren. AZ Bouw kan u hiermee helpen.

Aftimmerwerkzaamheden

Timmerwerkzaamheden zijn vaak onderdeel van verbouw en renovatie. Maar denk ook aan het afhangen van binnendeuren, aanbrengen van architraven, plinten, kasten, houten vensterbanken en dergelijke. Voor bijna alle bouwwerkzaamheden kunt u dus bij AZ Bouw terecht.

Carport

Door uw carport op maat te laten bouwen door AZ Bouw bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Kiest u voor een klassieke, landelijke of moderne stijl voor een carport aan uw huis? Wilt u een carport met plat dak, lessenaarsdak of ander type dak? Wij zorgen dat uw carport perfect bij de architectuur van uw woning past door deze volledig op maat te maken.

Aanbouw

Heeft u behoefte aan meer woonruimte? Is er gezinsuitbreiding op komst en wilt u graag een extra slaapkamer realiseren? Dan kan een aanbouw de juiste oplossing zijn. Bij een aanbouw bevestigen we in principe een nieuw gebouw aan de bestaande woning. Er zijn vele mogelijkheden voor een aanbouw. Met een aanbouw kunt u met een relatief lage investering uw huis aanzienlijk vergroten. Wilt u geen nieuwe constructie aan uw huis toevoegen? Dan is een uitbouw de juiste oplossing. Met een uitbouw vergroten we de bestaande kamer, bijvoorbeeld de woonkamer of keuken.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een zeer duurzame en gezonde bouwmethodiek. Er is een enorme toename te zien in de vraag naar houtskeletbouw woningen. Wilt u dat nou ook? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

U VRAAGT, WIJ BOUWEN